Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση για την απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - ΔΗΛΩΣΗ για Α-Α - Στάσεις εργασίας ΟΛΜΕ

 


Συνεχίζουμε δυναμικά με την απεργία-αποχή που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ  -   Υπερασπιζόμαστε τη δημόσια εκπαίδευση

 

     Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα οι οποίοι συμμετέχουν δυναμικά στην απεργία-αποχή ενάντια στην αντιπαιδαγωγική – αντεπιστημονική ατομική «αξιολόγηση» του νόμου 4823/21 και της σχετικής Υπουργικής Απόφασης.

     Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σήμερα, 29-2-2024 επέδωσε το εξώδικο κήρυξης της απεργίας-αποχής στο Υπουργείο Παιδείας.

     Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να υπογράψουν (και στη συνέχεια να πρωτοκολληθεί στη σχολική μονάδα), το νέο έντυπο συμμετοχής στην απεργία-αποχή που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (όπως έκαναν μέχρι τώρα με το αντίστοιχο έντυπο της ΟΛΜΕ) τονίζοντας πως καμιά συνέπεια δεν υπήρξε για κανένα/καμία συνάδελφο με την έως τώρα μαζική συμμετοχή στην απεργία-αποχή.

Τονίζουμε, επίσης ότι συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας σε ό,τι αφορά την παρακολούθηση διδασκαλιών των συναδέλφων από αξιολογητές.


 

è Η Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης  προκηρύσσει κυλιόμενες στάσεις εργασίας    (μονόωρες, δίωρες, τρίωρες) στο ωράριο του κάθε συναδέλφου και για όσες ώρες από αυτές χρειαστεί παράλληλα με αυτές τις ΟΛΜΕ, από          Παρασκευή 01/03 έως και Παρασκευή 29/03/2024 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές, διευθυντές κλπ.).

 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: