Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Κάλεσμα για σύσκεψη νεοδιόριστων και αναπληρωτών την Δευτέρα 13/11

 



Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Θεσσαλονίκης                                             8 Νοεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ                                                                         

Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ καλούμε σε σύσκεψη όλους τους αναπληρωτές και νεοδιόριστους συναδέλφους των τελευταίων τριών ετών, με τα εξής θέματα: 

  1. Την ενημέρωσή τους για τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία των σχετικών διαπιστωτικών πράξεων μετά τη συμπλήρωση της διετούς υπηρεσίας και για τις πρωτοβουλίες που θα συνεχίσουμε να παίρνουμε και φέτος με τη μαζική συμμετοχή τους.
  2. Τη συνέχιση της απεργίας – αποχής από κάθε εξωδιδακτική διαδικασία που αφορά στην ατομική αξιολόγηση των συναδέλφων και την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας. Την οργάνωση των στάσεων εργασίας κατά την παρακολούθηση μαθήματος από αξιολογητές, με βάση τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ.
  3. Τη γνωριμία με το σωματείο και τη θέση του κάθε συναδέλφου σε αυτό.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η συμμετοχή όλων στην ΕΛΜΕ μπορεί να αποτελέσει τη μοναδική βάση διεκδίκησης, αλλά και εξασφάλισης των δικαιωμάτων μας.

Για όλα αυτά και άλλα τόσα (υποχρεωτικές υπερωρίες, απειλές και προσβολές προς συναδέλφους) κρίνουμε επιτακτική την άμεση συνάντηση την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, στις 7:30 μ.μ., στα γραφεία της ΕΛΜΕ  στον 3ο όροφο στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51).

 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

 

Να γίνουν άμεσα από τις ΔΔΕ όλες οι διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης των συναδέλφων που έχουν συμπληρώσει το δεύτερο χρόνο της υπηρεσίας τους



Δεν υπάρχουν σχόλια: